Британското министерство на отбраната в ежедневен разузнавателен доклад описва бавното напредване

...
Британското министерство на отбраната в ежедневен разузнавателен доклад описва бавното напредване
Коментари Харесай

Британското разузнаване се притесни, че Русия приближава ключова ТЕЦ

Британското министерство на защитата в всекидневен разследващ отчет описва бавното придвижване на съветските сили в Донбас, което е разказано от специалист в Американския институт за проучване на войната през нощта, обобщава Руската работа на Би Би Си.

Руските и сепаратистки сили не престават да вършат опити за малкомащабни офанзиви по фронтовите линии в Донбас, като евентуално се доближават до втората по величина електроцентрала в Украйна - Топлоелектрическа централа Углегорск, на 50 км североизточно от Донецк.

Русия дава приоритет на завладяването на сериозна национална инфраструктура като електроцентрали. Въпреки това е евентуално съветските сили също да се пробват да пробият до Углегорската топлоелектрическа централа, опитвайки се да възстановят инерцията в южната посока на напредването си към основните градове Краматорск и Славянск.

В утринната сводка на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна могат да се разграничат следните съществени заключения. Както постоянно, би трябвало да се има поради, че е невероятно да се ревизира без значение тази информация.

Няма информация за придвижване на украинските войски в посока към Бахмут (Артьомовск). Сред обстрелваните селища е посочена Белогоровка: тя административно принадлежи към Луганска област и е един от последните й сектори, останали под контрола на Украйна (там е мястото където беше отблъснато съветското форсиране на река Северски Донец-бел. Би Би Си ).

Нищо не се загатва за боевете в посока Херсон, само че това е много типично.Твърди се, че много съветски военни, чиито контракти, без значение дали са краткосрочни или дълготрайни, изтичат, и те отхвърлят да ги възобновят и напущат армията, само че тази информация също няма без значение удостоверение.

Руските сили са понесли към 60 000 жертви в акцията си за събаряне на украинския президент Володимир Зеленски. Това заяви американският вестник The Washington Examiner, като цитира шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс.

Бърнс направи изказването пред форума за сигурност в Аспен, щата Колорадо.

" Мисля, че последните оценки на разследващата общественост на Съединени американски щати биха посочили към 15 000 убити и може би три пъти повече ранени, тъй че много забележителен набор от загуби. Отбраняващите се украински войски също имат жертви - евентуално по-малко от тези на руснаците, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР